ТОП-10 виробників яловичини в Україні за 2019 рік

56
volove-rishennya-1-e1529738318190

У минулому році виробництво охолодженої і замороженої яловичини скоротилося на 20% (до 61,8 тис. Т). Про це повідомляє Latifundist.com.

В Україні яловичина користується меншим попитом, ніж курятина і свинина, і за підсумками останніх років не перевищує 5% від загального виробництва м’яса. У 2019 року структура реалізації м’яса в живій вазі була наступною: курятина – 69,5%, свинина – 22,9%, яловичина – 7,4%.

У ТОП-10 виробників яловичини в Україні в минулому році увійшли:

  1. «Козятинський м’ясокомбінат» – частка на ринку 14%;
  2. «Агро-Продукт» – 10%;
  3. «Житомирський м’ясокомбінат» – 8%;
  4. «Рачінм’ясопром» – 5%;
  5. «Конотопм’ясо» – 4%;
  6. «Пустомити м’ясо» (входить до складу групи Ukrlandfarming ) – 3%;
  7. «Гайсин-м’ясокомбінат» – 3%;
  8. «ВКП« Вербівське » – 2%;
  9. «Лубним’ясо» – 2%;
  10. «Янтас» – 2%.

НАПИСАТИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here