Виробництво олійно-жирової продукції зросло

84
sonyashnyova-oliya

У січні-травні 2020 року виробництво соняшникової рафінованої олії зросло на 23,1% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомляє пресслужба асоціації Укроліяпром.

«Виходячи з даних Держстату України, у січні-травні 2020 року у порівнянні з відповідним періодом 2019 року, спостерігається зростанні виробництва таких видів олійно-жирової продукції: олія соняшникова нерафінована – 108%; олія соняшникова рафінована – 123,1%; шрот соняшниковий – 104,2%; маргаринова продукція – 111%; соуси та майонез – 105,2%», – йдеться у повідомленні.

Втім, за вказаний період у порівнянні із січнем-травнем 2019 року внаслідок дефіциту сировини скоротилося виробництво соєвої олія (на 13,7%) та соєвого шроту (на 14,6%).

НАПИСАТИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here